Известие

Collapse
No announcement yet.

Volkswagen купува Alfa Romeo?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• мойта определено първите 5 месеца беше като камък отвътре, но просто моя стил на каране и трамвайните релси победиха ...

босето на 40 през цялото време също не се отразява добре на панелите на вратите
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

• да, ама не! колата има всички възможни екстри за модела без навигация, Босе, ел. седалки и системи за стабилност. Пича дето си е поръчвал за него изрично е искал да няма за да може да я прави самолет после. Обаче нещо се объркало и изгорял с капарото.
      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• еми виж сега всички възможни екстри без половината екстри звучи малко... нали се сещаш

щото мойта примерно пък е със системи за стабилност, с кожа с подгряване на седалките, босе, 17ки и т.н.... та има голяма разлика...

казвам го просто защото ти казваш, че е далеч от истината, ама не е чак толкова далеч от истината според мен
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
          еми виж сега всички възможни екстри без половината екстри звучи малко... нали се сещаш

щото мойта примерно пък е със системи за стабилност, с кожа с подгряване на седалките, босе, 17ки и т.н.... та има голяма разлика...

казвам го просто защото ти казваш, че е далеч от истината, ама не е чак толкова далеч от истината според мен
          са нема да спориме за екстри ма освен 17-ките, босето и системите имам всичко друго + 8-10 еърбега. Да не вадиме списъците
          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
            са нема да спориме за екстри ма освен 17-ките, босето и системите имам всичко друго + 8-10 еърбега. Да не вадиме списъците
            еми да ама от там нататък какви екстри и липсват... ?

няма нито една екстра която тройките да имат а 159/брера да нямат за еквивалентните модели... (не нареждай м-ките)

ама като цяло вече ми убягва и смисъла на спора

какво имаше предвид, че е далеч от истината всъщност
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

• Нормално е да има такива с повече екстри и такива с по-малко. Босе, навигация ...ок. Само не ми е ясно защо в колата на bouncer няма система за сигурност. Всичко хубаво ама не мисля, че това е екстра. Би трябвало да е серийно.

Лично за мен екстри са навигацията, по-добрата звукова система, обдухване на седалки, някакви такива неща дето не влияят на поведението или на сигурността на колата..Кожата не е екстра Все едно АБС на днешно време да е екстра..
              Range Rover Vogue 4.4
              Rexton 270 cdi
              Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
              Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• не ми се струва логично, да има разлика в качеството и сглобките на панелите в интериора между вариантите с по- семпло обурудване и тези с повече екстри. Даже стойността при производство би се повишила. Поне това е моята логика...
                Alfa Romeo 156/1.8 T.S/ 144 h.p.

Comment

• Ми мойта 166-ца не скърца никъде по интериора.
                  Alfa 155 1.7,1.8 ex
                  Alfa 166 2.4 3 ex
                  155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Пичалари ептен зехте да си мерите патките и още по-ептен се отплеснахте от заглавието на темата...

Такаааа ми се иска Алфа да отвърне на гаврата на VW с един 3.0 V6 JTDm BiTurbo 350 BHP, че чак ма засърбяха ръцете деееа...
                    SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
                    SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
                    SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

• И къде ще го турят тоз В6 мотор в малкия митко или в нещастната Джуджанка? И с кви трансмисии и с какво предаване - предно? Те нямат купе, нямат кутия, нямат задвижване, така че аз очаквам не 3.0 в6, а 1.0 би турбо мулти еко-меко в дивия дизел, който ще го сложат в малкия митко да първи в класа си по вредни емисии и на първо място в анти-спорт класацията
                      1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                      1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                      2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

• СЕРДЖИО МАРКИОНЕ НЕ ИСКА ДА ПРОДАВА ALFA ROMEO!

Малко благодатно инфо по въпроса:

ALFA ROMEO NOT FOR SALE!
                        Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 07:11.

Comment

• Ей В4 и Алфа 33 със задно предаване, я преведи туй дето си го написал на английски, че не го хващам нещо
                          1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                          1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                          2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

• Първоначално публикувано от MainaCore Покажи съобщение
                            И къде ще го турят тоз В6 мотор в малкия митко или в нещастната Джуджанка? И с кви трансмисии и с какво предаване - предно? Те нямат купе, нямат кутия, нямат задвижване, така че аз очаквам не 3.0 в6, а 1.0 би турбо мулти еко-меко в дивия дизел, който ще го сложат в малкия митко да първи в класа си по вредни емисии и на първо място в анти-спорт класацията
                            V6 JTDm за Brera и 159 на Q4, а на по-късен етап и за Jiulia и 169 бе прикрит беемвисте!
                            Ми мой ли да си чак толко негативен, черноглед и ултра помрачен псевдо Алфист...?!

Comment

• Стига търсили кусури на 159-ката, бе хора Много си е добра колата, поскръцвал бил интериора, голяма работа! На 80% от колите им скърца и трака и нещата се влошават с годините, и кво от тва?!? Единственият и кусур е, че са я направили по-тежичка, но я вижте флагмана на VW Ауди колко тежи и тогава се оплаквайте Не знам колко са тежки БМВ-тата, но не вярвам 3-ката да е много по-лека, щото все пак има кардани, диференциали и прочее простотии, пък като си говорим за интериор няма по-дебилно изглеждащо табло от това на баварците, не че и смачканият екстериор на 3-ката става за нещо де
                              Giulietta 1,6 JTDm 2013
                              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• държа да отбележа, че по никакъв начин не исках да кажа, че на баунсър не му е добре оборудвана колата, а че дори неговата, на която и липсват само 1-2 неща е пълна с екстри и готини работи, за които на баварците трябва да се доплаща - като разни ми ти сензори за дъжд, светлина, темпомат и т.н.
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X